Cautare

68188 de rezultate pentru "nou de pas bal caritabil pentru elevii din bucium" (4.64 secunde)
Ministerul Transporturilor se pregateste sa emita un nou ordin, prin care sa reglementeze strict activitatea scolilor de soferi si sa elimine "portitele" prin care unii ocoleau legislatia in vigoare.
Institutia a lansat o noua licitatie pentru desemnarea unui castigator care sa distribuie mere pentru elevii din judet din clasele I - VIII. Ironia face ca termenul-limita de depunere a ofertelor sa fie foarte apropiat de incheierea anului scolar 2011-2012.
Bacalaureatul de anul acesta a nascut un nou paradox, elevii plingindu-se ca proba scrisa la limba si literatura romana a fost mai grea decit cea de la matematica.
Senatorul Alexandru - Petru Fratean a sustinut o declaratie politica intitulata "Din nou la scoala!", pe care o puteti citi in continuare. Intre momentele vietii noastre care marcheaza un nou inceput de sperante si realizari se regaseste si momentul in care pasim intr-un nou an scolar.
Annes a fost chinuita pe litoral de o criza renala si a plecat de urgenta la Bucuresti! Dupa ce i s-au administrat calmante, artista a urcat din nou pe scena!
In locul unui complex sportiv de toata frumusetea, care ar fi trebuit construit pe bani americani, liceul din comuna Tudor Vladimirescu s-a ales cu un maidan peste care se ridica un nor de praf dupa un meci de fotbal.
De grija evaluarilor moare sistemul de educatie. ... Declaratia politica pe care o adresez astazi se refera la evaluarile nationale pe care, aproximativ 600 000 de elevi din clasele a II-a, a IV-a si a VI-a, au fost nevoiti sa o dea, cu voie sau fara voie.
Scoala Comerciala Austriaca din Romania â€" o'SCAR, proiect educational dezvoltat la iniÈ›iativa Ambasada Austriei - Sectia Comerciala si cu sprijinul a opt companii de renume din tara, a dat start cursurilor, ieri, odata cu deschiderea noului an scolar.
Aproximativ 152 de elevi si profesori maghiari, din scolile salajene, vor beneficia in acest an scolar, de un sprijin financiar in valoare de 316 milioane de lei din partea Ministerului Educatiei din Ungaria, printr-un program derulat de Societatea Maghiara de Cultura din Transilvania (SMCT).
Elevii si studentii vor avea acces gratuit. Plenul Senatului a aprobat luni, cu 94 de voturi "pentru", un vot "impotriva" si 3 abtineri, instituirea Zilei portilor deschise la muzee, case memoriale si colectii publice. In aceasta zi, studentii si elevii vor avea acces gratuit.
Comerciantii care vand martisoare in fata Teatrului National "Marin Sorescu" au avut miercuri seara concurenta serioasa din partea unui grup de elevi galagiosi, imbracati in tricouri albastre, care atrageau toti cumparatorii la taraba lor.
Recent, am facut o vizita la Scoala Americana Internationala din Bucuresti, unde am vazut cum copiii care studiaza aici, alaturi de parintii lor, de nationalitati diferite, au celebrat diverse traditii de sarbatori.
Imi retrag semnatura de pe proiectul Andronescu.
Pe platoul din incinta Academiei Navale "Mircea cel Batran" din Constanta a avut loc ieri festivitatea de absolvire pentru promotia 2008 a acestei prestigioase institutii de invatamant superior militar, precum si pentru absolventii din acest an ai Scolii de Maistri a Fortelor Navale "Amiral Ion Murgescu".
Elevii galateni din invatamantul prescolar si cel gimnazial vor avea chiar din prima zi de scoala lapte si corn pe banci. De acest program guvernamental se va ocupa in acest an aceeasi firma care s-a ocupat si anul trecut: SC RISK Com SRL din Braila.
Profesorii din Statele Unite ridica o noua problema care vizeaza iPod-urile si echipamentele electronice similare. Dascalii sustin ca acestea sunt folosite de elevi si studenti pentru a copia in timpul examenelor.
Guvernul a prelungit termenul pana la care elevii si studentii pot primi ajutoare pentru calculatoare pana la 7 decembrie 2004.
Timp de o saptamana, intre 18-22 aprilie, peste 400 de copii din clasele I-VIII vor invata despre diverse meserii la Sun Plaza, in cadrul programului Saptamana Altfel de Scoala. ... Ei vor avea parte de experiențe inedite in cadrul unor ateliere interactive, amuzante si educative.
Sambata, elevii vor merge la scoala In aceasta luna, scolarii vor merge la cursuri inclusiv sambata.
Elevii si prescolarii intra in vacanta de vara Elevii si prescolarii intra de vineri in vacanta de vara.
google-analytics.com